Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Η απάντηση μας στις ύβρεις και συκοφαντίες του δήθεν «εκδότη»

Φίλε σταμάτα να διαβάλεις σοβαρούς δημοσιογράφους εκεί στην Αμερική, σταμάτα να διαδίδεις διάφορα εκεί στους ομογενείς και σε ότι μας αφορά για να τελειώνουμε με το παραμύθι της λάσπης και βρομιάς που άνοιξε ο «τύπος» από την Φλόριδα μαζί μας και ξεσπά στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο για αρχή του κάνουμε ένα δωράκι με ένα ντοκουμέντο που μας ήρθε!
 Και Για να σε προλάβουμε, επειδή τώρα  θα γράφεις μανιωδώς,   βγάλαμε το πιο ανώδυνο έγγραφο από αυτά που λάβαμε για τα χρέη και τις απάτες σου τα οποία αναγκάστηκες να δώσεις πίσω με δίκες .  Αλλά δεν παύει να ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ!







Πάρτο και βούλωσε το για να δούμε ποιος είναι απατεώνας και μάλιστα με βούλα και δικαστικές αποφάσεις! Εν συνεχεία για να καθαρίζουμε την θέση μας, έχουμε να πούμε τα εξής:
1)Το τρωκτικό είναι αυτό που είναι! Και έτσι θα συνεχίσει. Θα γράφει την αλήθεια και σε όποιον αρέσει. Αυτό πληρώσαμε με το αίμα του Σωκράτη! Αυτό τιμούμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε!
2)Όποιος πετά λάσπη στον ανεμιστήρα στο τέλος θα βρομίσει μόνον τα μούτρα του και θα μας βρει μπροστά του. Τέρμα τα αστεία και οι πλάκες!
3)Εδώ κάνουμε δημοσιογραφία των πολιτών και ήδη έχουμε κριθεί για αυτή μας την δουλειά ως το πρώτο και με τεράστια διαφορά ανεξάρτητο BLOG μετρώντας ήδη έναν νεκρό ήρωα και σύμβολο για εμάς ,και απαγορεύουμε στον κάθε τυχάρπαστο απατεωνίσκο της σειρά που έχει μάλιστα πολύ λερωμένη και βρόμικη την φωλιά του με βρομιές κάθε είδους και καταδίκες όπως εσύ Γιώργο Λυκομήτρο! αυτό τον αγώνα να τον ακυρώνει ή ακόμα χειρότερα να τον «χρεώνει» σε άλλον έστω και αν πρόκειται για τον κατά τα άλλα φίλο, έγκριτο, με ήθος και αναγνωρισμένο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο! Μας στήριξε. Τον στηρίζουμε. Αυτό απαιτεί το ήθος που έχουν χάσει όλα τα καλοπληρωμένα λαμόγια της καθώς πρέπει κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας. Κάνει πατάτες τον κράζουμε όπως όλους! Είναι οκ! Τον στηρίζουμε όπως κάναμε πάντα με όλους! Εδώ δεν κάνουμε διακρίσεις. Αυτό μάθαμε να κάνουμε αυτό μας έμαθε ο Σωκράτης αυτό θα συνεχίσουμε. Είτε αρέσει είτε όχι!
4)Δεν ξέρουμε τι νιτερέσα έχετε να χωρίσετε με τον συγκεκριμένο(Α.Στεφανόπουλο) Εσύ ο Γιώργος Λυκομήτρος και όλοι εκεί της βρομοπαρέας, αλλά να ξέρετε παρακολουθούμε και θα βγάζουμε τα πάντα στον αέρα. Έχουμε και εμείς μάτια και πηγές και βλέπουμε. Ξέρουμε. Μαθαίνουμε! Διασταυρώνουμε…
5)Ο ένας Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, παραθέτει στοιχεία και αποδείξεις και ο άλλος Γιώργος Λυκομήτρος λάσπη! Αυτό τα λέει όλα! Και με αυτό πήραμε θέση δημόσια θέση. Και προχωρήσαμε στις αποκαλύψεις τις χτεσινές! Ηρεμήστε και κοιτάξτε να προσφέρετε στην Ομογένεια και τον Ελληνισμό όλοι μαζί.
6)Εδώ δεν έχουμε κανένα λόγω να κρυβόμαστε άλλα να λέμε στα τηλέφωνα και άλλα δημοσίως. Ήταν φίλος μας. Είναι φίλος μας ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος και για αυτό τον τιμάμε! Αν κάνει όμως πατάτες το ξανά λέμε θα μας βρει μπροστά του και εκείνος! Τελεία και παύλα! Τον στηρίξαμε σε αυτόν τον λυσσαλέο πόλεμο αφού βγάζουν τον σκασμό και την ουρά τους οι συνάδελφοι και φίλοι του με όσα γίνονται εκεί! Κάναμε αυτό που θα έπρεπε να κάνουν όλοι αυτοί εκεί στην Αμερική αναγνωρισμένοι και μη ανταποκριτές!
7)Επανήλθαμε για να κάνουμε δουλειά και να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε όλοι μαζί! Για εμάς Ελλάδα είναι και η ομογένεια σε Αμερική Αυστραλία Γερμανία και όπου υπάρχει ελληνικό φιλότιμο. Ελληνικό φιλότιμο που εσείς εκεί στο Αμέρικα μερικοί –όχι όλοι οι περισσότεροι αηδιάζουν με αυτά τα καμώματα- μοιάζει να το έχετε χάσει! Αλλά παιδιά sorry! Έτσι είναι! Σας παρακολουθούμε τώρα χρόνια και βλέπουμε το κατάντημα σας! Τρώγεστε μεταξύ σας όπως κάνουν και οι ψευδοσωτήρες και αυτοναγορευμένοι (παππούδες) που έχετε για ηγέτες
8)Ο μεταξύ σας καυγάς –ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ /ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΥ -έχει αρχή αλλά τέλος δεν φαίνεται να έχει! Για αυτό και από εδώ και πέρα θα μιλάνε τα στοιχεία!
9)Έχεις στοιχεία «κύριε» Λυκομήτρο εναντίον του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου για όλα αυτά που τον κατηγορείς; Στείλτα! Ή βγάλε τα! μπας και σε πιστέψουμε και εμείς και οι έλληνες της Αμερικής και όλης της διάσπαρτης στα μήκη και πλάτη Ελλάδας. Δεν έχεις; Βούλωσε το! Βγάλε το σκασμό μια και έξω γιατί από εδώ και στο εξής θα έχεις να κάνεις και μαζί μας.! Τελεία και παύλα!
10)Μας έχουν στείλει ήδη από την Φλόριδα το Σικάγο και την Νέα Υόρκη και από όπου έχεις περάσει είτε σαν αντιπρόσωπο πωλήσεων είτε σαν «δημοσιογράφος» ένα σωρό καταγγελίες εις βάρος σου. Εδώ δεν είμαστε σα τον Στεφανόπουλος που τα ψιρίζει. Θα πέφτει πέλεκυς και θα δημοσιεύονται όλα όταν έχουν όνομα και υπογραφή και μετά βγάλε τα πέρα μόνος σου! Τελεία και παύλα! Αν έχεις στοιχεία στείλτα και εμείς θα στείλουμε και τον Στεφανόπουλο και τον κάθε Στεφανόπουλο από εκεί που ήρθε.
11)Όσο αερολογείς και λασπολογείς θα μας βρίσκεις μπροστά σου! Είτε σε αρέσει είτε όχι! Εμείς εδώ θέλουμε να έχουμε ηθική αρχές και αξίες γιατί δεν εξαρτόμαστε από κανέναν ούτε και τα παίρνουμε από κανέναν! Όπως οι άλλοι και εσύ από τους εκβιασμούς που κάνεις σε Ομογενείς εδώ και χρόνια! Θυμήσου τον πόλεμο που είχες με τους Αγγελάτους στην Φλόριδα ένα φεγγάρι… και θα καταλάβεις πολλά… έχεις πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς και με πολλούς αν κρίνουμε από τα email που λάβαμε… κάνε υπομονή και σου έρχονται!
12)Λυκομήτρο έχεις λερωμένη την φωλιά σου με βρομιές και πας να βγεις και λάδι! Σκάσε γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της!
13)Έχε υπόψη σου μεγάλε Λυκομήτρο ότι οι καλύτερες πηγές είναι οι απλοί πολίτες σε όλο τον κόσμο οπότε άρχισε να σκέφτεσαι σοβαρά μερικά πράγματα! Γιατί δεν λάβαμε και λίγα εις βάρος σου. Ξεχνάς ότι εδώ μας διαβάζουν και δεν φτιάχνουμε μαϊμού ψεύτικα στοιχεία για δήθεν αναγνωσιμότητα και επισκεψημότητα!
14)Και για να τελειώνουμε ! Ο εν λόγω δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος –που στην Ελλάδα δεν υπάρχει συνάδελφος της γενιάς του που δεν τον γνωρίζει το ίδιο και από την δική μας ομάδα – έχει καταξιωθεί! είτε αρέσει αυτό είτε όχι! Ο κόσμος τον γνωρίζει από τις μάχες του με τον Σωκράτη για το παραδικαστικό κύκλωμα, τις έρευνες του για την βρομιά και την σήψη στην Εκκλησία και 10αδες άλλα ρεπορτάζ του στην τηλεόραση και στον έντυπο τύπο. Ήρθε στην Αμερική και κάνει αυτό που έμαθε να κάνει. Δημοσιογραφία με ήθος!
15)Ο Α.Στεφανόπουλος δεν χρειάζεται ούτε δικηγόρους. Ούτε συνηγόρους. Ούτε εμείς εκείνον! Κάνει την δουλειά του και εμείς την δική μας. Μας στηρίζει εξ αρχής τον στηρίζουμε, αλλά αν κάνει πατάτες θα τα ακούει και αυτός . Το ίδιο και εμείς από όλους σας. Κριτής δικός μας και δικό σας είναι οι πολίτες και η καταξίωση που κερδίσαμε στην συνείδηση του κόσμου «κύριε» κατάδικε και υπόδικε! Κριτής και αφέντης μας είναι ο λαός η ηθική μας και ο Θεός. Εσύ σε ποιο θεό πιστεύεις ρε Λυκομήτρο; Που έχεις κάνει το ψέμα και την λάσπη από παλιά τέχνη που σε ξεχωρίζει μίλια μακριά;
16)Μάθε λοιπόν ότι με το που βάλαμε το ονοματάκι σου στην Google και δημοσιεύσαμε φωτογραφία και μερικά από τα κατορθώματα σου το email μας μπούκωσε… Σου λέει τίποτα το όνομα Γιώργος Πράσινος; Μήπως κάποιος Ζωάνας… ; Κάποιος Μιχάλης από Κάλυμνο; Αυτά που έβαλε ο Στεφανόπουλος σε κάνουν «αγγελάκι» μπροστά σε αυτά που μας ήρθαν για την προστασία που πουλάγατε εσύ και οι όμοιοι σου στην Φλόριδα και τα μπλεξίματα που είχες στην νύχτα με τα φιλαράκια σου… Άσε λοιπόν τα κόλπα γιατί αν εσύ, επειδή έχεις βραχεί μια φορά με τις φυλακές και τις απάτες και είσαι μαθημένος να κάνεις βρόμικο πόλεμο για να ζεις και φυλάς εκεί που κατούραγες για κανά 20αριοκο, εμείς εδώ έχουμε μάθει αλλιώς! Γκέγκε;
17)Στην θέση σου θα το είχαμε βουλώσει όταν τα στοιχεία που συνηγορούν εις βάρος σου και το ποινικό σου μητρώο είναι ατράνταχτα! Διαβάστε λοιπόν εδώ για αρχή ποιος είναι ο Γιώργος Λυκομήτρος; http://greekamericannewsagency.blogspot.com/2010/02/john-apocotos_21.html
Και έπεται συνέχεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου